Start Bygg Användning Motorsport Produkter Ljus / Teknik Länkar Kontakt Företaget

Handla säkert hos Bizzlight

Led Lenser Automotive
Led Lenser Frogman D14
Led Lenser H7R.2
Led Lenser H7
Led Lenser Hokus Fokus
Led Lenser P14
Led Lenser T7 med fäste
Led Lenser M5

LED-Lenser LED ficklampor, LED pannlampor och LED dyklampa

I Bizzlights Led Lenser sortiment hittar du ficklampor som tex P7.2 och pannlampor som H7.2 med lysdioder (LED) som ljuskälla. Storlek och enkelhet gör dom perfekta för många olika situationer och användningsområden. Flera av Led Lenser ficklampor har vunnit designpris.

 

Ficklamporna, pannlamporna och dyklampan har ett mycket starkt ljus och extremt lång brinntid jämfört med andra alternativ tack vare Led Lensers speciella Lysdiods teknik. Den nya generationen .2 har ännu bättre kvalitet och mer ljus. Patenterade linssystem och kvalitén på lysdioderna gör att Led Lenser garanterar att lysdioderna håller i mer än 100 000 timmar. Med linssystemet som på tex P5.2 och P7.2 kan du enkelt justera ljusbilden från smalt till brett.


Mer information om respektive lampa hittar du under "Ficklampor LED" samt under "Pannlampor" i menyn till vänster. 

Hittar du inte den modell du söker i webshoppen så skicka ett mail till oss så skall du få pris på den. Vi tar självklart hem Led Lensers olika modeller så du får din favorit. 

 

Led Lenser står för kvalitet, tex så är alla kontakter guldpläterade för bästa kontakt. Du kan läsa mer om Led Lenser och den unika LED tekniken på Led Lensers hemsida, klicka här för att komma dit. 

R-serien, Led Lensers laddningsbara ficklampor och pannlampor

Finns det ett R med i namnet som tex. P5R.2 eller H7R.2 så är den ficklampan eller pannlampan laddningsbar. Du kan enkelt ladda hemma med den medföljande laddkabeln och USB-laddaren eller direkt i bilen om du har ett USB uttag.

M-serien, Led Lensers modeller med Multiswitch

Led Lenser M-serien är modeller som har alla vanliga funktioner som olika ljuslägen och fokusering men även olika blinkfunktioner som tex. Stroboskop-ljus. Det är ett snabb-blinkande ljus som är mycket bra som varning eller SOS signal.

D14.2 är dyklampan från Led Lenser

Dyklampan från Led Lenser heter D14.2 Frogman och klarar 60 meters djup eller 7 bars tryck. Perfekt att ha som backupljus på dykarvästen eller i båten. Tips: En Led Lenser dyklampa D14.2 frogman och ett cyklop är riktigt skoj att ha med på semestern.

Batterityp för Led Lenser ficklampor

Kan man använda laddningsbara batterier i Led Lensers ficklampor? Det är en vanlig fråga som vi får. Svaret är nej.


Varför då? Lysdioden är byggd för att klara en viss strömstyrka och samtidigt ge en viss effekt. Med rätt batterispänning får lysdioden en ström nivå som ger denna effekt och livslängden på lysdioden kan uppnås/hållas.

 

Ett alkaliskt batteri är på 1,5 volt och motsvarande laddningsbart batteri är däremot på c:a 1,2 volt. Det skiljer alltså i batterispänning vilket ger en högre strömstyrka för att uppnå effekten på lampan. Den högre strömstyrkan skadar lysdioden och ficklampan går sönder direkt eller får drastiskt minskad livslängd.

 

Är du osäker på vilket batteri just din Led Ficklampa skall ha så titta i bruksanvisningen eller på våra respektive produkters sidor.

 

 

« Tillbaka till föregående sida

 

 

Tipsa en vän om denna sida!

Fyll i ditt eget namn så din vän vet vem som skickar tipset samt din väns mailadress. Tryck på "Submit" för att skicka mailet, klar!
Copyright © Bizzlight 2007 - 2016 All rights reserved