Start Bygg Användning Motorsport Produkter Ljus / Teknik Länkar Kontakt Företaget

Handla säkert hos Bizzlight

Gångvägsarmatur 45 Watt Lysdiod
Megalight VL T 31
LED ljus CM 3043
LED ljus 3 watt BV 41620
Blixtljus med 9st LED
LED ljus 3 watt BV 41620

Bizzlight LED-ljus för olika användningsområden.

LED-ljus har många fördelar för både dig och miljön som tex låg energiförbrukning, lång livslängd och är helt fri från kvicksilver. Bizzlight har flera olika LED-ljus lampor och LED lister för olika situationer och funktioner.

Med Varmvit LED list kan du göra om ditt på ett mycket enkelt sätt. Våra LED lister för inomhusbruk är självhäftande och kan kapas efter önskad längd. LED listerna för utomhusbruk kan och kapas i önskad längd men limmas med transparent silikon eller sikaflex.

 

Självklart kan du styra ljusen med fjärrkontroll och dimmer.

 

Här hittar du mer info om RGB LED lister

MegaLights och Led Lenser LED-ficklampor är ett måste för dig som är ute i mörker. Du hittar MegaLight ficklampan och flera Led Lenser modeller under ficklampor, alla med LED (lysdiod) som ljuskälla.

 

Sunnex arbetsplatsljus, flexibla lampor för den enskilda arbetsplatsen med LED ljus i modellerna LM eller LS. Du kan själv välja fäste efter ditt behov, magnetfot, tvingfäste, väggfärste eller bordsfot. Du hittar Sunnex lamporna under Arbetsljus arbetsplatser 3-70 W.

 

Varningsljus eller blixtljus för att varna andra personer. Montering på fordon är vanligast men passar även mer permanent bruk eller batteri drivna lösningar som tex varnings vagnar/skyltar. Du hittar alla varianterna under Blixtljus i menyn till vänster.

Med RGB LED list kan du få den färg du vill. R står för rött, G står för grönt och B står för blått. Med dessa tre färger i samma diod fårdu det ljus du vill ha, alla rengbågens färger och vitt ljus. Det är den typ av kontrollenhet du väljer som styr antalet olika färger eller färdiga ljusprogram. Alla kontrollenheterna har dimmer inbyggt.

 

Här hittar du mer info om RGB LED lister

Med BaY15d LED-lampa gör du om dina vanliga lanternor till LED-Lanternor på några minuter. 

 

Du byter ut den vanliga glödlampan och sätter in Bay 15D LED-lampan. Det är samma fattning (sockel BaY15d för lanternor) som för de vanligaste lanternorna på marknaden inkl. Hella, Aqua Signal, Lalizas.

 

Levereras med adapter för andra lanternor. Om du inte har rätt sockel så följer det med en BaY15d sockel som du kan montera i din befintliga lanterna. 

 

LED-teknologin öppnar nya möjligheter speciellt där starkt ljus behövs men lite energi står till förfogande - t ex. vid segling. Jämfört med en vanlig lanterna med en 25 W glödlampa är effekten nu reducerad till ett minimum, endast 3,5 Watt.

 

Här hittar du mer info om LED Lanterna lampor

Letar du efter bra LED ersättningslampor med den senaste tekniken, Bizzlights LED ersättningslampa med SMD (ytmonterade lysdioder) ger en mycket bra spridningsvinkel på ljuset c:a 120 grader.

 

Färgtemperaturen är samma som för det gamla glödtrådsljuset, varm vit 2700 Kelvin.De flesta av våra LED Ersättningslampor är även dimbara.

 

Här hittar du mer info om LED utbyteslampor

 

 

« Tillbaka till föregående sida

 

 

Tipsa en vän om denna sida!

Fyll i ditt eget namn så din vän vet vem som skickar tipset samt din väns mailadress. Tryck på "Submit" för att skicka mailet, klar!
Copyright © Bizzlight 2007 - 2016 All rights reserved