Start Bygg Användning Motorsport Produkter Ljus / Teknik Länkar Kontakt Företaget

Handla säkert hos Bizzlight

Tipsa en vän om denna sida!

Fyll i ditt eget namn så din vän vet vem som skickar tipset samt din väns mailadress. Tryck på "Submit" för att skicka mailet, klar!

Mer information:

Vill du ha mer information så hittar du oss under Kontakt, klicka här.

 

.. eller skicka ett mail nu: klicka här. 

 

.. eller ringa direkt: 076-10 80 395 

Advanced Elements uppblåsbara luftkajaker

Med Advanced Elements luftkajaker/uppblåsbara kajaker har du alltid med dig din kajak i bilen, båten husvagnen, den tar ingen plats och är mycket lätt att bära. På 5 minuter är den klar att använda och kan packas ihop lika snabbt.


Kajakerna är byggda efter kalifornisk standard med fokus på säkerhet och extrem styrktålighet. Huvudkamrarna är tillverkade av ett tjockt och starkt PVC material som tål mycket hård belastning. Kamrarna skyddas av det yttersta däcket som är gjort av två olika material: överst ett finmaskat polyester laminerat med PVC och nederst PVC Tarpaulin som är ett hårt material uppbyggt av två lager vinyl med ett armeringsnät emellan. Alla sömmar är svetsade och vattentäta.

 

Kajakerna finns i ett flertal olika utföranden för olika syften. Ovan ser du en bild av all modeller och kajakernas storlek i förhållande till varandra. Mer info om de specifika modellerna hittar du under Kajaker i menyn till vänster.

Kajakpaket eller bara Kajak?

Vi säljer de uppblåsbara Luftkajakerna både i paket och endast kajaken. Det gör att du som inte har erfarenhet eller redan har utrustning hemma enkelt kan komma igång snabbt. Du köper ett Kajakpaket hos oss och en flytväst i närmsta butik och sedan är du igång. Det tar bara några minuter att få den uppblåsbara kajaken klar för färd.

 

Har du redan en Luftkajak och bara vill ha en modell till så är endast kajaken det självklara valet. 

 

Vi önskar dig många härliga turer med din uppblåsbara kajak från luftkajak.

Så enkelt är det att göra i ordning Advanced Elements uppblåsbara luftkajaker

Att den uppblåsbara luftKajaken tar liten plats när den inte är uppblåst är ju självklart. Såhär enkelt blåser du upp och monterar du din uppblåsbara Luftkajak. Klicka på denna länk så öppnas en pdf.

Fler modeller av Advanced Elements uppblåsbara luftkajaker

Saknar du någon modell i vår webshopp? Då kan du kontakta oss så skall vi hjälpa dig. Du hittar kontaktuppgifter under Kontakt ovan.
Copyright © Bizzlight 2007 - 2016 All rights reserved