Start Bygg Användning Motorsport Produkter Ljus / Teknik Länkar Kontakt Företaget

Handla säkert hos Bizzlight

Bizzlight Bygg & Belysning

Nu har vi utökat verksamheten med byggtjänster inom Stockholmsområdet. Vi har tagit över bygg & Snickeri från MV Affärsutveckling (MV Bygg) där man arbetat mestadels inom ROT tjänster, Renoveringar, Ombyggnader och Tillbyggnad.

 

Väldigt ofta är det kombinerat med belysningslösningar som tex LED lister.

 

Mer bilder och info hittar du på bygg sidan i menyn ovan eller här.

 

Om du är intresserad så ta kontakt med Magnus, kontakt uppgifter här.

 

BYT till LED hemma, på bilen eller på båten. Vi har LED extraljus, LED arbetsljus, LED lampor och LED lister 

Letar du efter ett extraljus eller en arbetslampa utöver det vanliga. VISION X XMITTER PRIME är kraftfulla extraljus ramper med 5W dioder. Passar bra som extraljus på alla typer av fordon men framförallt för dig som vill ha lite extra. Du kan välja mellan flera olika längder och ljusbilder.

 

VISION X XMITTER PRIME finns både som Extraljus och Arbetsljus

 

Här hittar du mer info om XMITTER EXTRALJUS

Här hittar du mer info om XMITTER ARBETSLJUS

BYT till LED list med varmvit ton

Letar du efter LED ljus eller LED lampor som passar i dina befintliga armaturer? Vi har flera olika modeller med tex G4, GZ4, MR11 & MR16 sockel.

 

På bilden är det LED list som är monterad bakom en kant för att dölja själva LED listen. Det är bara ljuset man skall se, då får man bäst effekt. Självklart kan du även dimma våra LED lister.

 

Vi har flera ljusstyrkor för både inomhus och utomhusbruk, mer info om LED listerna.

Alla varianter av våra LED lampor hittar du här.

BYT till LED list med RGB, flera färger

LED lister / strips passar lika bra i båten som hemma. Vi har varmvitt, kallvitt och RGB. Med RGB ställer du själv in vilken färg du vill ha på ljuset med fjärrkontrollen. Perfekt för en mysig kväll i båten.

 

LED listerna är enkla att montera med sin självhäftande tejp eller med silikon. Alla LED lister går att klippa av i passande längd och den bit du klippt bort går även den att använda igen.

Byt till LED undervattensljus

OceanLED undervattensljus gör att du kan bada i blått vatten även i svenska vatten. Undervattensljus från Ocean LED gör verkligen skillnad.

 

Alla Undervattensljusen har LED som ljuskälla och är helt i plast. A PRO ljusen har dessutom den hårda Tritoniumlinsen som gör att du inte behöver göra rent så ofta.

BYT till LED i båten , husbilen eller hemma

Vill du spara ström och minska värmeutvecklingen med LED lampor så har vi lösningen.

 

Vi har LED utbyteslampor eller led lampor så du kan behålla de armaturer du har i båten eller hemma. Alla våra LED lampor är även dimbara med speciell LED dimmer.

BYT till godkänd LED  lanterna

NAVISAFE godkända batteridrivna lanternor för mindre motorbåtar, segelbåtar, vattenskotrar, roddbåtar, kajaker och kanoter.

 

Nu kan du alltid ha en lanterna till hand när mörkret faller på. Navisafe finns både som vit rundstrålande och som RÖD, GRÖN, VIT lanterna. Du fäster den enkelt med det medföljande magnetfästet.

 

Här hittar du mer info om NAVISAFE godkända lanternor.

 

 

Tipsa en vän om denna sida!

Fyll i ditt eget namn så din vän vet vem som skickar tipset samt din väns mailadress. Tryck på "Submit" för att skicka mailet, klar!


Copyright © Bizzlight 2007 - 2016 All rights reserved