Start Bygg Användning Motorsport Produkter Ljus / Teknik Länkar Kontakt Företaget

Handla säkert hos Bizzlight

TRIBORON smörjmedel

Ny logga och nytt produktnamn, FUEL FORMULA

TRIBORON har ny logga. Successivt kommer alla etiketter bytas på flaskor och dokument. Under en övergångsperiod kommer båda finnas på marknaden.

 

Drivmedelsförstärkaren byter namn till FUEL FORMULA för att bättre passa på en internationell marknad. Innehållet är självklart samma unika produkt som smörjer din motor på bästa sätt.

 

1 liters flaskan utgår och ersätts med en ny 0,5 liters flaska. Flaskan har en lång hals för att bättre passa och underlätta påfyllning direkt i ditt fordon. 0,5 l FULE FORMULA eller Drivmedelsförstärkare som den hette tidigare räcker till 500 l bränsle.

TRIBORON smörjmedel

TRIBORON smörjmedel med grundämnet Bor som ger unika smörjegenskaper. Med svensk patenterad teknologi har TRIBORON skapat ett unikt produktprogram inom smörjmedel.


TRIBORON FUEL FORMULA Drivmedelsförstärkare som du häller direkt i bränslet. Passar lika bra för Bensin, Diesel och Etanol. Du får en bättre förbränning, smörjning direkt i cylindrarna, bättre livslängd, lägre bränsleförbrukning och dieselbilar slutar att ryka. Tester har visat att bränsleförbrukningen kan sjunka med 5%.

 

TRIBORON 2-takts produkter gör att du bara blandar motsvarande 1% istället för 2% som är vanligt idag (hälften av rekommendation). Med mindre olja i motorn så blir värmeutvecklingen mindre, du får högre effekt och det mest märkbara är att motorn svarar snabbare. 2-takt röken försvinner också när motorn blivit varm.

 

Med TRIBORON packningsrekond kan du får bort ett läckage i ett oljesystem som tex en motor eller växellåda. Bara att hälla i och låta verka under drift.

 

TRIBORON info om drivmedelsförstärkare och 2-takts olja

Här beskriver vi hur bra TRIBORON Drivmedelsförstärkare fungerar med bilder på tester och grafer överbränsleförbrukning.

Här svarar vi på de vanligaste frågorna om TRIBORON.

 

TRIBORON produkter och storlekar

TRIBORON Drivmedelsförstärkare finns i två storlekar:

- 0,5 liter

- 4 liter

 

TRIBORON 2-Taktsinjektion finns i två storlekar:

- 1 liter

- 4 liter

 

TRIBORON 2-Takts Koncentrat:

- 0,5 liter

 

Kryp och Torr smörjmedel är sprayer som ersätter andra sprayoljor:

- Kryp 0,4 l Spray

- Torr 0,4 l Spray

 

TRIBORON Packningsrekond:

- 118 ml

 

TRIBORON Motorolje-förstärkare:

- 500 ml

 

 

Tipsa en vän om denna sida!

Fyll i ditt eget namn så din vän vet vem som skickar tipset samt din väns mailadress. Tryck på "Submit" för att skicka mailet, klar!


Copyright © Bizzlight 2007 - 2016 All rights reserved